Puslapiai

2010 m. rugpjūčio 31 d.

Grįžtam į mokyklą.


O taip, negera net pagalvoti, kad jau rytoj į mokyklą. Tačiau aš jos laukiu. Labai nekantraudama laukiu. nes pagaliau noriu pamatyti seniai nematančius klasiokus ir mokytojus. : > Be to kas blogo gali nutikti mokykloje? Tik kelios pamokos ir jau laisva. :) Na, o dabar pristatysiu kelis looklet' us - modelius, kurie bus aprengti mokykliškai. Tačiau nors ir mokykliškai, bus labai madingi. Nusprendžiau, jog geriau nebūtų sausas pranešimas, surengti tokią pasakėlę su nuotraukomis.
Rugsėjo pirmosios rytą Marlene pabudo ir greitai dingo iš lovos. Ji nekantravo kuo greičiau keliauti į okyklą ir pagaliau sutikti geriausius draugus. Ji plačiai atvėrė spintą ir pagalvojo ką rengti rugsėjo pirmąjai? Jau norėjo griebti uniformą, bet prisiminė, jog nebūtina, juk dar nebus pamokų. Nusprendė apsirengti tamsiai, bet labai žaviai.
Ateinant jai į mokyklos kiemą, ją lydėjo švilpimai, kurtinantys žavėjimai ja ir merginų pavydai. Marlene liko patenkinta ne tik savimi, bet ir apranga.
Štai jau praėjo rugsėjo pirmoji, dabar jau rugsėjo antroji ir metas eiti į nuobodžias pamokas ir bibliotekoje krimsti knygas. Tačiau net ir tada Marlene stengėsi būti žavingai. Ji pasirinko rudą - smėlinę aprangos spalvą. taip pat pasirinko klasikinius, bet gražius akinukus.
Net bibliotekininkė ja susižavėjo. Dar kartą Marlene liko patenkinta.
Jau greitai lekia rugsėjo dienos ir štai Marlene užbraukia bobų vasaros dieną kalendoriuje. Puiki proga žaviai pasipuošti kaip tik bobų vasarai. Juk truputį reikia apsirengti šiltesniais drabužiais ir laisvesniais, pagalvojo ji, atverdama savo didžiulę spintą. Ji pasirinko tikrai laisvus drabužius, tinkančius ir kasdien.
Ar galite patikėti? Net BOBŲ VASARAI patiko jos apranga. Marlena liko patenkinta. :)
Na, štai. Baigiu pasakėčią ir nuotraukyčių pakaks. Štai drabužiai kurie gali puikiai tikti rudeniui arba rugsėjo pirmąjai. : > Gal vis dėlto norite į mokyklą?

straipsnis : mano.
foto : mano.

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nuoliu ;D

Unknown rašė...

Ir aš nuoliu : DD

milda. rašė...

Neee

Unknown rašė...

Gal neberašykit norit ar ne, rašykit kaip jums straipsnis. Norėčiau išgirsti kaip jums jis. : >

Simona rašė...

Man patiko. Gera idėja su tuo pasakojimu :)

Unknown rašė...

Simona, dėkoju labai. : >

DINASTIJA rašė...

Noriu noriu skulen ;DD O seip straipsnis ziauriai patiko. Saunuole!

Unknown rašė...

DINASTIJA, AČIŪ, AČIŪ, AČIŪŪŪ