Puslapiai

2010 m. gegužės 27 d.

Prieš ir po - Eva Longoria Parker

Taigi sumaniau ją padaryti prieš ir po, kadangi ji man yra graži ir gera aktorė.. Taigi pirmiausia jai padariau šviesiai pilkus šešėlius. Vėliau blakstienas paiilginau.. Akis apvedžiojau juodu pieštuku, bet kitokios formos. Lūpas padariau rožines, blizgančias. Dantis padariau baltesnius. Šukuoseną pakeičiau ;] Lyg ir viskas.
Na, o dabar šiek tiek informacijos apie šią žinomą aktorę.

Eva Žakelina Langorija Parker (angliškai Eva Jacqueline Longoria Parker; g. 1975 m. kovo 15 d. Corpus Christi, Teksase) – JAV televizijos ir kino aktorė.
Ji geriausiai žinoma kaip ABC serialo Nusivylusios namų šeimininkės aktorė. 2007 m. visos serialo moterys atnaujino kontraktus su ABC dar ketveriems metams, per kuriuos kiekviena uždirbs po 40 milijonų dolerių.
Longoria gimė Amerikos meksikiečių šeimoje. Būdama vaiku, Eva manė, kad ji buvo įvaikinta, nes ji vienintelė iš savo brolių ir seserų turėjo tamsesnę odą ir akis. Kineziologijos mokslus baigia Teksaso A&M universitete bakalauro laispniu. Studijuodama buvo išrinkta Miss Corpus Christi, USA (1998 m.). Vėliau jos kelias atvedė ją į Los Andželą, kur ji gavo darbą teatre. 
2000 m. ji gavo pirmąją rolę televizijoje, svečio teisėmis pasirodydama seriale Beverley Hills, 90210. Pradžia nebuvo lengva, bet ateityje nusimatė daugiau darbo. Ji yra vaidinusi serialuose General Hospital, The Young and the Restless, Dragnet.
2006 m. gegužės mėn. Eva Longoria antrus metus iš eilės žurnalo Maxim skaitytojų buvo pripažinta karščiausia moterimi.
Taigi manau, kad mes visi ją labiausiai žinome iš serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“, kuriame ji savo vaidmenį atliko puikiai.

Na, o dabar keliu jos prieš ir po.

Komentarų nėra: