Puslapiai

2010 m. gegužės 28 d.

Prieš ir Po














Nepykit kad vakar nearašiau, paprasčiausiai neturėjau laiko, nes prie PC atsisėdau vėlai, o mama pradejo per skype su pusesere kuri Londone dabar šnekėt, prašnekėjo iki Eurovizijos, ir manau visi supranta kodėl vėliau neparašiau. O apie Eurovizija pašnekėsim šiek tiek vėliau. Dabar prieš ir po Už 2 dienas. :)


1.Svile2

Šiai merginai pakeičiau plukus ir jų spalvą. Akių blakstienas paiilginau ir pastorinau. atrodo puikiai. Šešėlius padariau neryskius, manau taip labai gražiai atrodo. (: Padariau tik tiek, o man atrodo nuostabiai. :) Reikia pagirti merginą, labai gražus veidas. :)

Jos prieš ir po :



2.

kalpakovaite


Mergina labai graži, neradau jai labiau tinkamos Sukuosenos todel palikau ta pacia. Atrodo labai gražiai. Merginos makiazas ir taip labai gražus, bet kad nesuvienodinciau padarysiu kitoki. :) Taigi užsimaniau kažko ryškaus raudono, juodo. kadangi pas mergina buvo siu spalvu tai taip ir padariau. akis padariau juodziau kaip tik ymanoma o lupas padaziau ryskiai raduonai. :) Ir uždėjau akis, taciau vistiek matosi kad akys padažytos . (:

Štai jos prieš ir po :



Nepykit, kita prieš ir po parašysiu vėliau. Turiu nubėgt pas draugę, ištiesint plaukus paprašė. :))

1 komentaras:

Aušrinė ♥ rašė...

Ačiū :)