Puslapiai

2010 m. gegužės 27 d.

Prieš ir po - Kate Beckisale

Sumaniau prieš ir po padaryti su ja :D Nežinau, kodėl, tačiau taip sumaniau..Kartais atrodo žinau daug daininikų, aktorių, bet kai kažką reikia daryti-nieko nebeprisimenu:D
Taigi su ja nuveikiau mažai..  Lūpas padariau raudonas, blizgančias. Akis apvedžijau juodu pieštuku.. Šešėlius padariau pilkus. Blakstienas paiilginau.. Taip pat pakeičiau šukuoseną :)
Manau ši žviagždė pakeista kitaip nei visos kitos.. Vien tik dėl šukuosenos :)

Na, o dabar parašysiu šiek tiek informacijos apie ją :}
Kate Beckinsale (g. 1973m. liepos 26 d. Londone) - Anglijos aktorė, labiausiai žinoma savo vaidmenimis filmuose Pearl Harbor  ir Van Helsingas. Jos abu tėvai yra aktoriai, kaip ir ji. Tėvas, kilęs iš Notingamo, buvo populiarus septintojo dešimtmečio Britanijos aktorius, vaidinęs populiariose to meto komedijose, mirė nuo širdies smūgio 1979 metais, sulaukęs 31-erių.
Pirmuoju Kate vaidmeniu tapo pasirodymas filme apie Antąjį pasaulinį karą “One Against the Wind“ 1991 metais. Filmavimas vyko Liuksemburge vasarą, o ekranuose pasirodė metų pabaigoje.
Dar tebesimokant Oksforde, jai buvo pasiūlytas vaidmuo Kenneth Branagh filme “ Much Ado About Nothing“ pagal Williamo Shakespeare’o pjesę. Studijų metais ji suvaidino dar trijuose filmuose. 1994 metais ji kartu su Christianu Bale vaidino filme „Prince of Jutland“, vėliau, 2002 metais, jie vėl susitiko filmuojant dramą „Laurel Canyon“. Kurį laiką Kate negalėjo apsispręsti dėl studijų, kurias laikė galimybe ir priemone plėsti akiratį. Trečiaisiais metais ji pagal mainų programą kurį laiką gyveno Paryžiuje, kur vėliau pasiliko dar kuriam laikui. Būnant čia, Kate ir apsisprendė tapti aktore.
1995 metais filme „Haunted“ Kate vaidino su legendiniu britų aktoriumi Johnu Gielgudu. Po metų ji buvo pakviesta vaidmeniui filme „Emma“ pagal Jane Austen romaną. Po to sekė keli vaidmenys keliuose žiūrovų palankumo nesulaukusuose filmuose „Shooting Fish“ ir „The Last Days of Disco“.
Greta televizijos vaidmenų, Kate ėmė dirbti ir teatre. 1995 metais ji su „Thelma Holts Theatre Company“ keliavo po Angliją su Antono Čechovo pjese „Kiras“.
Vienas pirmųjų jos vaidmenų Holivude filme „Brakedown Palace“ 1999 metais nesulaukė sėkmės. Tačiau jau 2001 metais ji sulaukė dėmesio atlikusi vaidmenį viename populiariausių metų filmų Pearl Harbor po to, kai sutiko jame pakeisti Charlize Theron. Po šio vaidmens Kate sulaukė daug pasiūlymų filmuotis. Kai kurie filmai ir vaidmenys nebuvo vykę, tačiau prisidėjo prie aktorės populiarumo. 2003 metais ji vaidino vampyrę filme Underworld ir jo tęsiniuose, o 2004-aisiais – vampyrų medžiotoją Van Helsinge. Tais pačiais metais Avos Gardner vaidmeniui Matino Scorsese filme The Aviator jai teko atsikratyti 20 svarų.

Taigi pagrindius dalykus parašiau, o dabar keliu prieš ir po.

Komentarų nėra: