Puslapiai

2010 m. vasario 27 d.

Kaip rengtis tigro metais


Baltasis metalinis tigras simbolizuoja energiją ir drąsą. Jeigu norite pamaloninti kitų metų globėją, turite šiek tiek atsisakyti tradicijų. Tigras mėgsta naujoves.

Jeigu tikėsime senovės Birmos tautų legendomis, Tigras kadaise buvęs nugalėtas Buivolo po ilgos ir baisios kovos, todėl laiko jį savo priešu. Taigi nuimkite nuo stalo ir eglutės visą simboliką, kurią naudojote pernai. Neerzinkite Tigro.

Pasak astrologų, naujuosius 2010 metus reikia pasitikti su viltimi ir oriai. Tigras žino savo vertę ir mėgsta, kai pripažįstamas jo reikšmingumas.

Šis ženklas atsineša jėgą ir veiksmą, galią ir ambicijas, niekina konservatyvias taisykles ir įsisenėjusias hierarchijas.

Jeigu jūs - neordinari asmenybė ir nebijote savo tvirtybės išbandymų, 2010-ieji - jūsų metai.

Paryžiaus mados savaitė. Balmain, 2010-ųjų pavasaris
Paryžiaus mados savaitė. Balmain, 2010-ųjų pavasaris

Tigras žada kovą ir pakilimus, grandiozinius mūšius ir svaiginančias aukštumas.

Puošiame namus

Rinkitės aukso arba sidabro atspalvius. Artėjančių metų privilegija - prabanga ir patosas.

Namuose turėtų būti kuo daugiau papuošalų. "Aprenkite" namus nestandartiškai - pavyzdžiui, pridėkite metalinių vazų su vaisiais arba prikabinėkite auksaspalvių varpelių. Labai tiks rago formos daiktai - jis simbolizuoja perteklių.

Ką apsirengti?

Tigras mėgsta ryškias ir prabangias spalvas, bet tai nereiškia, kad būtina konkuruoti su Kalėdų eglute. Tiks raudona spalva (ji nepatinka Jaučiui), metalo, aukso ir, žinoma, dryžuoti ansambliai. Svarbiausia - grakštus siluetas.

Nepašykštėkite aksesuarų. Stambūs ryškūs karoliai, masyvios apyrankės, dideli auskarai būtinai pamalonins Tigrą.

Šventinis stalas

Šiais metais vienas svarbiausių puošybos atributų - žvakės. Jos gali būti dryžuotos, auksinės, purpurinės, juodos arba baltos.

Komentarų nėra: