Puslapiai

2010 m. lapkričio 14 d.

Kalendoriukas. Apsipirkti

Įžanga

Kekviena pašėlus mergiotė mėgsta trankytis po parduotuves viską matuotis, nors kišenėse švilpauja vėjai. Taigi šiandienos kalendoriuko patarimai apims šią manau kekvienai mergaitei aktuolią temą :).

Kad kišenėse barškėtų monetos

Manau kekviena panelė "laksto" po parduotuves, bet neturi pinigų isigyti mėgstamiems dalykėliams. Tėvai mano, kad tai negražūs, nemadingi, nekokibiški drabužiai ar papuošalai ir jų neperka. Ar nemanai, kad laikas apsiprekinti pačiai ? :) Šaunu, tėvai tau pirks drabužius kurie patinka ir jiems, o savo garderobą pagražinsi savo stiliaus įdėjom. Galvoji, kad tai neįmanoma, nes neturi pinigų. Tikrai suprantu, manau kekvienai tėvai nemėto pinigų šen bei ten. Bet manau reikėtų pradėti nuo paprasto dalyko suskaičiuoti savo pajamas, įskaičiuok pinigus kuriuos duoda į mokyklą, arbatpinigiu, senelių, dėdžių ir tetų dovanas kaip susitinkate. Gavai kažkokią sumą. Dabar atimk išlaidas, kaip pietus mokykloje ir pan. Kiek liko ? Nedaug ? Man taip pat. Kaip aš sudėjau visas pajamas gavosi saldi sumelė, bet akys prisimerkė, kaip pamačiau kiek liko.. Tai va ką gi reiktų daryti norint, padidinti savo sumelę :). Pirmą reikia pagalvoti ar rekia išleisti visus pinigus kuriuos tėvai duoda į mokyklą, man pavizdžiui duoda 5 litus, aš pavalgau už 3 ir vis dedu po 2 litus, taip į mėnesį sutaupau apie 60LT. visai graži sumelė ? Man taip pat patiko kaip ją pamačiau. Tėvai į 2 savaitęs man duoda 10 litų šiaip jaigu noriu kažko skanaus ir pan. Stengiuos jų neišleisti ir jau po mėnesio su mokyklos pinigais turiu 100Lt. Nepamiršk aplankyti giminaičių, manau seniai matyti seneliai labai apsidžiaugs tave pamatę, o jai dar ką padėsi (PADIRBSI) gal duos kažkiek pinigų. Taigi aš per mėnesį išviso susitaupiau 150Lt. Manau akių vokai pakyla aukštai, aukštai pamačius šią sumelę, kurią gali gauti net nelabai kažką veikdama per mėnesį. Tai manau pats lengviausias ir mažiausiai darbo reikalaujantis būdas kaip greitai susitaupyti pinigų.

Kaip juos saikingai išleisti

Nors už tokią sumelę daug ko nuisigysi, bet kažką mielo ir gražaus tikrai įmanoma. Pvidžiui nuėjau į kelias parduotuves ir abžvelgiau kainas, taigi štai mano pigiausių parduotuvių penketukas.
1.Takko
2.New Yorker
3.Tally weijl
4.Terranova
5.
Cropp town

Štai ką įsigijau iš Tally Weijl už 150Lt.
1. Pakabutis - Tally Weijl 24Lt
2. Skara - Tally Weijl 24Lt.

3. Džinsai - Tallu Weijl 85.69Lt
Derinukai - Šaunuoliukai

Vaikštai po parduotuves, renki kas ant bangos plauki į kabiną ir viską matuojies, o kaip dar nepamiršt fotoaparato ? :) Manau tai mėgta visos pašėlusios ir nenuobodžios mergiotės.. Bet kas iš to ? Štai kas. Taip plaukiodamos kaip didžiausia banga po aprduotuves ir viską matuodamosios, mes tobulinam žinias kur kas kaip dera, kas tinka labiau ir pan. tesiog manau šis laisvalaikio praleidimo būdas yra PAMOKANTIS. Ir jo niekaip negali tobulinti namie nes ten nėra tiek šaunių drabužių kaip parduotuvėje :). Taip pat, taip mes susideriname gražiuys derinukus, o kaip į parduotuvę ateiname su tėveliais jiems parodai derinukus ir jie tau paiima ne 1 drabužį, o visa, VISĄ derinuką :0. Todėl miklink pirštus ir plaukiok po parduotuvių vitrinas, nepamiršk derint šalikų,kepurių, koijnių, batų, pakabučių, apyrankų, žiedų, akinių, ir dar visko ko tik rasi parduotuvėje. Gėda ? Nepatinka plaukioti po parduotuves ? Atsipalaiduok mergyt.. Pamiršk ką tau kas kadanors sakė, nekreipk dėmesio ką sako, negalvok, ką galvoja kiti, tik bėg į parduotuvę. NEPAMIRŠK FOTOAPARATO, KAD UŽFIKSUOTUM TAS LINKSMAS AKIMIRKAS.;DD.

KONKURSAS
Apsipirkimas, tavo aistra, su draugėm nardai po parduotuves dažniau, nei verki. Tai labai smagu. Štai tau užduotėlė. Atsiūsk mums savo akimirkas iš nardimo parduotuvėse, tai gali būti ir video. Nesvarbu kur ar kabinoi ar parduotuvei, svarbu, kad matytume gerą nuotaiką. Darbai bus vertinami ir apdovanojami :). Darbus siūskite iki Lapkričio 26.d. (PENKTADIENIO) į Miildutee@gmail.com :) Sekmės :DD

Milda

10 komentarų:

Gabyx2 (www.skaitomknygas.blogspot.com) rašė...

puikus straipsnis, taip ir toliau. Saunuole. Mokykites visi is jos.

Simona rašė...

Man labai patiko. Šaunuolė. Spaudžiu "šaunu" :)

Viktorija (snp4you.blogspot.com) rašė...

Aš taip pat spaudžiu šaunu. Joo mano mama irgi kišą savo stilių,nors mano žymiai kitoks.... Šeip aš darau taip,mama duoda pavalgymui mokyklai,kas lieka penktadienį,dedu į taupyklę :D Šeip labai daug centų kaupiasi,mama atiduoda daug jų,tėtis išvažiuodamas litus atiduoda,tai gaunu iš giminaičių.Šeip drabužių neperku aš,atiduoda puseserė,sesė ar jau kokį golfą mama nuperka...Žinoma padorų :D Arba iš užsienio parveža..
Daugiau pati perku knygas,žurnalus aksesuarus :)

šaunus straipsnis,daugiau tokių :)))

Call me Fruitini rašė...

Ilgiau pratęsk, greit į kauną į ekskursiją važiuosim, o tada tai prisiphotkinsim :D

milda. rašė...

O labai malonu, kad tokie geri atsiliepimasi. Vis dėl to darbas iš širdies įvertintas :).

Gabyx2 - Ačiū. Malonu :)
Simona - Ačiū. Malonu ;DD
Viktorija - Ačiū. Malonu..
Margarita - O iki kada norėtum, šiaip manau ilgiausiai ikiGruodžio 1d. :DD

Anonimiškas rašė...

Labas.

As nemoku matuotis ir landyti po parduotuves, nors labai noreciau. Turiu daug pinigu, bet tiesiog NEMOKU to daryti. Gal galite padeti? :{

Call me Fruitini rašė...

Anonime: is kur esi?

milda. rašė...

Anonime - LAUK RYTDIENOS STRAIPSNIO :DD

Margo - Tai tinka iki Gruodžio 1d. ;DD ?

Call me Fruitini rašė...

Tinka :D

Call me Fruitini rašė...

Mes važiuojame kitą trečiadienį. Ne šią savaitę, bet kitą. Kiek supratau :D