Puslapiai

2010 m. lapkričio 16 d.

Kalėdos jau arti!

Labas rytas,
SNP pasidarė "lietingas debesėlis", o kas kaltas? Mūsų "kietieji" anonimai, brangieji nesplėpkit savo "gražaus" veidelio už žodžio "anonimas", bukite "kieti ir žinomi" gal jums tada bus smagiau?
Labai nervina tas Jūsų "gražus" žodynas, reklamos. Mes juk rašome ne tam, kad Jūs reklamuotumetes, tams skirti televizoriai, arba tavo stardoll lėlyte. Kodėl mes ritames taip toli, toli? Juk mes lietuviai, stipri ir DRAUGIŠKA šalis, baigiam šmeišti žinomų žmonių dienoraščius (Pvz.: pukenijos, planethype's) .
***
Tema : dovanų įdėjos.
Jūsų kišenėje švilpauja vėjas? Nori nustebinti giminaičius? Lengvas būdas : taupyti, bet ką pirkti, ką nupirk "papigiai"?
* Mamai: mama pats mylimiausias žmogus pasaulyje ir švelniausias, o kodėl mamą pašvelninti netik gerais, gražiais žodžiais, bet ir "prausimosi rinkiniu" ? Juk ten yra ir levandų lapeliu ir kvapniųjų aliejų, mama netik bus švelni, bet ir maloniai kvepianti (kaina: virš 10, 15 LT.)
Neturiu pinigų! Nemoki taupyti? Ne beda, išmok verti, megzti, vilną verti. Iš vilnos pagaminsi puikią segę, karoliukų gražų žaisliuką ar kokį kitą papuošaliuką, mezgimas: galima sumegzti gelytę, juk tokios mažos dovanos mamai pamalonins širdį. Pasistenk dar sutaupyti šokoladui, (:
Tėtis: tėčiai mėgsta daug ką, bet kekvienas skirtingai. Siūlau paimti (nušvilpti) tėčio parškinėlius ir su nenuplaunamais markeriais prirašyto įvarių nesmoniu (linksmų), tėtis apsidžiaugs tokia Paryškintasisdovana (: . O dar jam gal praverstu nupirkti skutimosi peiliukų ar ką nors skirto skustis?
(Vėliau pratęsiu ; ) )



2 komentarai:

Kristina rašė...

Patiko, bet norėtųsi, kad dar ką nors parašytum, ką galima padovanoti tėčiui. ; DD

Anonimiškas rašė...

Ačiū už kopijavimą. Labai malonu.
: )