Puslapiai

2010 m. spalio 30 d.

Niujorko mados savaitė 2010: Ralph Lauren


Labas vakaras,

Taigi toliau tesiu Niujorko mados savaitės apžvalgą. Kitas dizaineris mano taikiklyje - Ralph Lauren.
Visuomet stebinantis mus neblėstančia klasika maišant įvairius laukinių merginų atspalvius. Šį kolekcija - ne išimtis.
Laukinė elegancija - šios kolekcijos "vinis".

Kolekcija

Pati kolekcija mus nukelias į Laukinius Vakarus - kur kiekviena mergina gali pasijusti kauboje. Odiniai, velvetiniai švarkeliai, i apačią platėjančios kelnės, elegantiškos jojikių skrybėlaitės - visa tai puikiai dera su prerijų atmosfera. Viską švelnina ir lyg primena mūsų moterišką prigimtį romantiškos nėriniuotos suknelės, plazdantys jų siluetai, lengvos vasariškos medžiagos.
Spalvos taip pat pučia lengvu vasarišku vėjeliu stepių dykynėse. Balta, smėlinė, dramblio kaulo, dangiška, ruda - visa tai sudaro tvirtą kolekcijos pagrindą.

Detalės

Detalės tikrai gan įvairios: Laukiniuose Vakaruose besiplaikstantys kutai, metaliniai papuošimai, platūs odiniai kirpimai. Batai aukšta medine pakulne - kad tikra kaubojė jaustų tvirtą žemę po kojomis.
Dideli kabantys auskarai puikiai išryškėja prie surištų manekenių plaukų.
Įmantrūs nėriniai sukuria trapų moteriškumą. O tą moters figūrą išryškiną ir sugrąžiną į rėmus platūs odiniai kaubojiški diržai, su įpykusiu žvėrimi priešakyje.













Straipsnis: deja dabar nuliūdinsiu visas visas komentatores, tačiau kaip bebūtų gaila, šitas straipsnis, kaip ir beje visi kiti ankstesni, yra visas mano :D
Nuotraukos: vogue.com

Eglė-

Komentarų nėra: