Puslapiai

2010 m. liepos 29 d.

L'OCCITANE

L'OCCITANE

L'OCCITANE
makiažo parduotuvė jau atkeliavo į Starplazą. Tiesa, dar tik į "New" skiltį, bet manau, jog greitai, galėsime pamatyti juos pačioje parduotuvėje. O dabar parengiau šiokią tokią naujos makiažo parduotuvės apžvalgėlę. :)


IŠVAIZDA.
Pirma, į ką dažniausiai pažiūriu yra - kosmetikos išvaizda. Mano nuomone, šįkart adminai pasistengė. Kadangi, pakuotės atrodo išties tikroviškai ir gražiai. Šešėliai atrodo labai įdomiai "įpakuoti", kadangi, tokių makiažo priemonių "įpakavimo" dar nebuvo nei LUXE, nei Dot, ar Sephora. Ant visų makiažo priemonių yra gėlės, kurios išduoda, jog kosmetika yra vasariška. :)

KOSMETIKA.

Šešėliai - Nors manęs jie visiškai nesužavėjo, pripažinsiu, ši kosmetika - dvelkia vasara. Kadangi, ryškūs šešėliai vasarą nėra madingi, blankūs - kaip tik. Reikia stengtis atrodyti natūraliai, o ir būti tokiai. Adminai apie tai pagalvojo. Tad, ir realiame gyvenime stenkis atrodyti natūraliai, bet gražiai. Juk vasara!

Lūpų dažai - Dėl lūpų dažų niekada nebuvau pašėlusi, taip yra ir šįkart. Daug raudonų lūpų dažų. Tiek nuo šviesesnės raudonos, tiek iki tamsios - bordo spalvo
s.

Pudra? - Neradau tinkamesnio pavadinimo šiai kosmetikos priemonei. Ji tamsina skruostus - tad ir pavadinčiau ją pudra. Nors pirma mintis buvo, jog - lūpų blizgis. Manau, dabar dažyti skruostus yra lengviau, kadangi, galas yra plonesnis, taigi, jis patamsina mažiau vietos. :)

KAINOS.
Turbūt tai skausmingiausia dalis, kai esi pilna džiaugsmo dėl tau gražios kosmetikos ar drabužių. Šįkart - tokia pati situacija. Kainos - didelės. Panašu į LUXE. Nors, mano nuomone, LUXE yra tikrai geresnė ir pranašesnė kosmetikos parduotuvė.
Mažiausia kaina - 18 sd. aukščiausia - 20 sd.
Verta pirkti ar ne - spręsti jums. :)


P.S. Patiko atsinaujinimas, dėkui, už gražią kortelę :)

Tikiuosi jums patiko. :)
Simona / Kulka1112

Komentarų nėra: