Puslapiai

2010 m. balandžio 30 d.

Na taigi sumaniau parašyti pamastymą apie tokią lėlę kaip ZIVYLE ;D visi ją žino.
Taigi dabar mano nuomonė apie ją..

ZIVYLE - pasikėlusi tipinė kalė. Ji žiūri tik sau naudos.. Nepriima kaip ir visi žinote tokių ne jos lygio lėlių.. O rašo, jog priima visus, kurie nenori pavogti jos anketos.. Nesuprantu. Kam pykti už tiesą? Ji pati žino, kad yra lietuvė tik jai manau gėda. Juk lietuviai vagiliai ir pan.. Aišku ji juk skaitosi angelėlis nieko nevagianti ir panašiai..
O kokia tikrovė? Ji vagis ir manau didžiausia iš mūsų..

Kiek žinau jos pradžia stardoll'e buvo tokia..

Pačioje pradžioje ji neslepė, kad yra lietuvė.. Manau ji tada didžiavosi, kad yra iš Lietuvos.. Prašė Ievos, kad padėtų jai tapti covergirl.. Manau ji buvo visiškai draugiška.. Bet viskas pasikeitė kai ji tapo covergirl. Kiek man Ieva pasakojo, ji tapusi covergirl net pukeniją (Ievą) ištrynė iš draugų.. Čia toks atsidėkojimas? Ne..
Nesuprantu tik vieno dalyko. Kodėl ZIVYLE neigia, kad yra lietuvė? Juk yra labai daug įrodymų, kad ji lietuvė, o ne ispanė ar panašiai..

Štai įrodymai, kad ji lietuvė :}
P.S. vienoje foto net jos prašymas, kad pabalsuotų ir t.t. Patys matote :)

Taigi nemanote, kad ji lietuvė?

Na, o dabar jos kilimas į aukštumas..

Ji galų gale tapo covergirl, ir ne vieną kartą.. Pasisekė jai.. Taip ji ir išgarsėjo.. Tapo garsia, bet daugelio vadinama VAGIMI. Kodėl?
Na čia jau reikėtų kiekvienam pagalvoti.. O aš manau, ją taip vadino nes ji tikrai buvo didelė vagilė.. Apvoginėdavo žmones, iš jų vogė DKNY, LE ir visus kitus vertingus drabužius. Manau ji vogdavo ir anketas, bet tai jau žino tik pati ZIVYLE ir tie, kurie buvo su ja susidūrę..

ZIVYLE'S geriausi draugai stardoll'e.. Nebetkokie- o neatsiliekantys no jos.. Na turiu galvoje taškais..
Beveik visi turi 4000sp.. Neblogai ką? Kiekviena me doll kuri neturi tiek taškų, tikrai norėtų.. ZIVYLE aišku negalėtų įdėti lietuvės į geriausius draugus, nebent aplaužytumėm mes jai ragus ;D

Na ir pabaigai jums patarimas:

Jei jūs vis dėl to kažką esate laimėjas ir jus ZIVYLE kvies draugaut.. Na nors ir kokia ji būtų populiari nepriimkite jos.. Nes galbūt turėsit problemų..
Aš tik patariu, o jei taip atsitiktų (nors nemanau), spręskite patys, bet visada žinokite, jei jau ją priimsite elkitės atsargiai.. Nes su tokiais žmonėmis manau pavojinga bendrauti :]

Tikiuosi mano straipsnis patiko :)
Komentarus apie šį straipsnį rašykite į pranešimo komentarus :D

Komentarų nėra: